Poslouchat country znamená žít country . . .

Příležitost pro bubeníky

09.09.2010 19:44

V sobotu 11. 9. a v neděli 12. 9. proběhne v Jiřicích, okres Nymburk (32 km z Prahy-Černého mostu) víkendová bubenická dílna s doprovodným programem. Dílna, která se bude konat pod širým nebem, je určena jak pro ty, kteří už buben někdy drželi v ruce, tak pro ty, kteří jsou rytmikou zcela nepolíbení, jak pro dospělé, tak pro děti a mládež.

Kdo za to může: Bubenickou dílnu povede Jiří Nedavaška (kapela Žamboši, Ležérně a vleže). Bližší info viz www.nedavaska.cz

Doprovodný program: Ukázky výroby djembe (prezentace Vaška Martince, výrobce djembe a šamanských bubnů, pořadatele kurzů „Vyrob si svůj buben“ – další info viz www.bubinky.cz), vystoupení skupiny Kámen úrazu, noční jam u ohně.

Místo konáníÍ: Jiřice čp. 8. (okr. Nymburk) - 32 km z Prahy po dálnici směr Mladá Boleslav. Sjezd na 27. kilometru na BenátKy nad Jizerou. Obec se nachází na spojnici mezi Benátkami nad Jizerou a Lysou nad Labem (je to obvyklé místo konání festivalu WoodFolk).

Doprava: Vzhledem k tomu, že v sobotu a v neděli nefunguje dopravní spojení mezi Benátkami nad Jizerou a Jiřicemi, ani mezi Lysou nad Labem a Jiřicemi, je ideální dopravit se do místa konání autem. Pro zdatné chodce existuje varianta dopravit se autobusem (z Prahy Černého mostu) do Benátek nad Jizerou a zbývajících 5 kilometrů ujít pěšky (povětšinou z kopce) nebo se dopravit vlakem z Prahy do Lysé nad Labem a zbývajících 7 kilometrů ujít pěšky (pro změnu povětšinou do kopce). Nejenže si tedy bubnováním na africké bubny pročistíte hlavu, ale řádně proženete i své tělo.

Vstupné: Základní cena za Víkend v rytmu bubnů je 100,- /osobu. V ceně je zapůjčení bubínku, voda, výuka, doprovodný program, možnost stanování, mobilní WC.

Slevy v případě rodin s dětmi do 15 let:
1 dospělý + 1 dítě: rodinná cena 150,- Kč
1 dospělý + 2 děti: rodinná cena 200,- Kč
2 dospělí + 2 děti: rodinná cena 250,- Kč

Stravování: Po oba dny bude k dispozici "pojízdné občerstvení" s nabídkou teplých i studených jídel a teplých i studených alkoholických i nealkoholických nápojů.

Program akce:

Sobota 11. 9. 2010
12:00 - příjezd a registrace účastníků
13:00 - 18:00 - bubenická dílna
V přestávkách průběžně doprovodný program "Jak se vyrábí "djembe"  (ukázky výroby djembe - výrobce Václav Martinec), Prezentace nových originálních rytmických nástrojů Drumben (Zdeněk Roller)
19:00 - 20:00 - vystoupení hudební skupiny Kámen úrazu
21:00 - neurčito - večerní bubnování u ohně, následný muzikantský jam session

Neděle 12. 9. 2010:
10:00 - 12:00 - dopolední bubenická dílna (pro ty, kteří vstanou, budou-li nějací)
13:00 - balení, odjezd

Stany s sebou - možnost přenocovat na zahradě. Možnost zakoupení ručně vyráběného djembe (ceník viz www.bubinky.cz) nebo Drumbenů (viz www.drumben.com) přímo na místě.

Přihlášky: Zájemci o víkendovou bubenickou dílu nechť zašlou email s vyjádřením svého zájmu na emailovou adresu: bubenickedilny@seznam.cz .

Bude jim zaslána závazná přihláška. Bubínky budou zapůjčeny pouze účastníkům, kteří zaslali vyplněnou závaznou přihlášku!

Vlastníci rytmických nástrojů si mohou přinést jakékoli vlastní hudební nástroje.

Těšíme se na Vás! Jiří Nedavaška a Daniela Sedláčková

a z jiného zdroje

V sobotu 11. v neděli 12. září proběhne v Jiřicích u Lysé nad Labem (32 km z Prahy-Černého Mostu), víkendová bubenická dílna s doprovodným programem. Dílna, která se bude konat pod širým nebem, je určena jak pro ty, kteří už buben někdy drželi v ruce, tak pro ty, kteří jsou rytmikou zcela nepolíbení; jak pro dospělé, tak pro děti a mládež. Dílnu povede Jiří Nedavaška (člen skupin Ležérně a vleže a Žamboši). V ceně vstupného 100 Kč na osobu je zapůjčení hudebního nástroje, voda, doprovodný program, možnost stanování, mobilní WC. Stravování po oba dny je zajištěno formou pojízdného občerstvení. Přihlášky na víkendovou bubenickou dílnu zasílejte na e-mailovou adresu bubenickedilny@seznam.cz. Bližší informace o akci Víkend v rytmu bubnů jsou k dispozici na adrese

www.nedavaska.cz.

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010