Poslouchat country znamená žít country . . .

Porta živě v éteru

26.06.2010 07:31

Pro všechny, kterým v návštěvě řevnické Porty brání neodkladné důvody a cítí se ošizeni: nalaďte si v neděli v 18.15 Český rozhlas 2 Praha, uslyšíte přímý přenos části večerního programu. Dostupné je i online vysílání na této adrese:

https://www.rozhlas.cz/audio/vysilani/

V přímém přenosu na Českém rozhlase 2 – Praha uslyšíme 27. června od 18:15 do 20:00 hodiny část vystoupení Roberta Křesťana a Hradišťanu, ale také ukázky z vystoupení vítězů Národního finále Porty a dalších účastníků tohoto festivalu. Přímý přenos uvádí Zdenek Schwager a Tony Linhart...
Na Portě v Řevnicích se poslední víkend před prázdninami potkají hvězdy. Na jevišti se budou střídat známé stálice s neznámými seskupeními muzikantů, kteří se budou ucházet o přízeň odborné poroty i diváků a jistě přinesou krásné zážitky do jejich duší. Velká většina těch, kteří 25. - 27. června v Lesním divadle vystoupí, získala slávu právě na Portách. V neděli 27. června se na pódiu vystřídají Robert Křesťan, Hradišťan a svátkem festivalu bude jistě i Karel Plíhal.
27. června 2010 si mezi 18:15 a 20:00 hodinou rozhodně nenechte ujít vysílání ČRo 2 - Praha, které jistě zaujme všechny milovníky folkové, country a trampské muziky!

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010