Poslouchat country znamená žít country . . .

Podpořte dobrou věc a udělejte si radost

20.02.2013 14:54

Minulý týden jsem Vám dával tip na koncert Marienu, který jste si mohli vyslechnout živě z éteru (CR Olomouc, Sandy Nosek a pořad Živě) a co víc, celý pořad byl vysílán i po obrazové lince, což bylo novum o jehož podporu Vás chci tímto článkem požádat.

Tato novinka přinesla dvě věci. Vedle zvuku jste mohli aktéry i vidět a navíc byl koncert vysílán na obrazové stopě celý – zatím co na rozhlasových linkách běžel pořad od 20,00 – 21,00, celý koncert začal 19,30 a končil až po 21,00 hodině. Obrazová stopa má zhruba 83 minut a je momentálně k mání na kanálu YouTube.

A to je další novum, neboť pořady Živě se nikde nearchivovaly (z důvodů ochrany autorských práv) a tak si předchozích 100 dílů za ta léta nikde neposlechnete, a že by bylo co poslouchat!

A teď tedy je zde celý pořad a navíc s obrazem!

To vše nám přináší nové technologie, takže se můžete octnout na celém koncertu skupiny Marien a to vše z pohodlí domova a zcela zdarma.

No přátelé, možná, pokud si pořad poslechnete či z YouTube rovnou stáhnete, se stáváte součástí nové kulturní doby, kdy na místo koncertu tam či onde si zaplatíte malý poplatek na webu a koncert shlédnete live na svém PC či připojené velkoplošné obrazovce z pohodlí domova, s pocitem, že jste o nic nepřišli a přitom ušetřili čas za přesun, náklady na dopravu, vstupenku a samotnou útratu v daném zařízení.

Sice Vám to nenahradí kontakt a skutečnost změny prostředí či setkávání se spřáteli, ale umožní Vám to vidět a slyšet mnohem více. Kolik akcí se dnes odehraje v rámci celé republiky, jen v Praze se každý den koná spousta koncertů, které našinec stěží může shlédnout. Sem tam se něco zaznamená na TV kamery, ale podstatná většina stále uniká.

První pokusy s Live přenosy zde jsou již ze soutěže Notování, ta koncerty LIVE vysílá již skoro rok, teď tedy i Živě Sandyho Noska.

Jedná se o projekt, který se časem prosadí, doba si to žádá a technologie to umožňují, nyní jsme ale na začátku a kliknutím na příslušný kanál YouTube nejen že můžete Marieny vidět a slyšet, ale podpořit dobrou věc. Zájem totiž přesvědčí ty, co to platí, že to má i v tomto žánru budoucnost!

Tak neváhejte, celý koncert najdete zde.  

Věřte, že již pohým kliknutím na pořad děláte dobrou věc!

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010