Poslouchat country znamená žít country . . .

Pitkovický folk – Hluboké nedorozumění

10.04.2012 13:13

Ne, tato akce Vás určitě nezklame, jak by mohl titulek navádět. Spojuje se v něm jen název akcičky a hlavní organizátor, skupina Hluboké nedorozumění.

A již není na co čekat s promo této akce, neb Pitkovický folk proběhne již tuto sobotu 14. dubna v sále Pitkovické hospody. Hluboké nedorozumění si opět pozvalo zajímavé hosty. Nejvzdáleněji to budou mít Žamboši. Honza si již dubnový pořad Mezi pražci na TV Noe odmoderoval, na svých stránkách pro letošní rok avizuje řadu zajímavých aktivit – a to i takové, jako je hraní na ulici s výběrem do futrálu.

Jeho zajímavé a chytlavé texty jsou podtrženy získáním ceny Anděl roku a to dokonce dvakrát – Honza a celá kapela však zůstává na zemi. Ono ani v této složité době nic jiného nezbývá. Když se však podíváte na jeho březnový koncertní kalendář – pane jo – 16 hraní za 30 dnů, jednoduchá matematika. Avizované nové CD o rok posunul a tak se bude plně věnovat jen hraní a psaní písní.  

Dalším vystupujícím bude skupina Lážo Plážo. Sice to mají z Lysé nad Labem výrazně blíž, ale alespoň to do Pitkovic vezmou oklikou přes Kolín, kde budou ve stejný den obhajovat loňský postup do finále národní Porty. 

Celý večer zahájí pražská skupina Kalypso. Ta je ze všech účinkujících sice služebně nejmladší (2010), ale i ona má již za sebou např. postup do pražského finále letošní Porty. Domácí Hluboké nedorozumění bude stát jistě také za povšimnutí. Jeho vystoupení se totiž ponese ve znamení novinek. Jednak v Pitkovicích přivede do světa několik nových písní a navíc je předvede v nové avšak krátkodobé sestavě. Místo obvyklé zpěvačky HN Majky Krskové na pódiu tedy uvidíte novou posilu Elišku Krausovou, která ovšem Majku v kapele nenahrazuje ani nezastupuje.

Vysvětlení změn je složitější a bude předmětem vyplnění delších prodlev mezi koncerty v Pitkovicích. Po skončení všech vystoupení lze tradičně očekávat pokoncertní jam, který se obvykle protáhne daleko přes půlnoc. Vstupné na Pitkovický folk je dobrovolné.

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010