Poslouchat country znamená žít country . . .

Pavlína Jíšová opět „klame kytarou a svými spoluhráči“

14.03.2012 12:42

Ještě neuběhl ani rok, kdy od kapely Pavlíny Jíšové odešel Pavel Peroutka či Jakub Racek (dneska mimo jiné i Rangers) a přišel Michael Vašíček, vše se odehrálo v létě 2011 a dneska již Pavlína vystupuje v různých sestavách, nakonec stačí se jen podívat na její koncerty a uvidíte, že následující měsíce to bude především s Adélou (svojí dcerou), s Šany a na scénu se vynořila další verze – ryze dámská kapela a sestava.

Pavlína Jíšová ji představí v Chomutově a po jejím boku uvidíte vedle dcery Adély Lounkové, která hraje na akustickou kytaru, mandolínu a irské flétny i Romanu Tomáškovou (Toman a lesní panna, Druhá míza Vojty Zíchy, Přelet MS), která válčí na  basovou kytarou. A čtvrtou členkou skupiny je písničkářka a multiinstrumentalistka Petra „Šany“ Šanclová. Koncert proběhne v chomutovské Kulisárně v pátek 16. března od 19 hodin.

A pak se v tom vyznejte. Chystá Pavlína opět nové složení kapely a nebo se jedná o nový projekt, který přinesla doba či má Michael Pavlíček jiné projekty a nebo že by zdravíčko?

Čas určitě ukáže, na webu zatím o změně není žádná informace, ale Pavlína je natolik dynamickou osobností, že se v jejím případě nevyplatí nesledovat její web a koncerty.

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010