Poslouchat country znamená žít country . . .

Osvícení v ČR Olomouc a nebo přímo v ústředí?

14.02.2012 09:02

Když jsem Vás v neděli zval na vystoupení skupiny Monogram do ČR Olomouc, nevěděl jsem, jak bude celá věc organizována, připomínal jsem jen, že stopáž, čas a i den (středa) velmi připomínají pořady Sandyho Noska - Živě - které jsem si a věřím že i řada z Vás zvykl poslouchat live, neb pořad z důvodů dodržení autorských práv není umístěn do archivu a tudíž nelze dodatečně vyslechnout a především velmi oblíbil.

Pořad měl tradici, spoustu zkušeností organizátorského týmu a přes 90 pokračování. O tom, že se vysílací schema v roce 2012 v ČR změnilo a pořad byl pozastaven, jsem Vás informoval a přiznám se s velmi posmutnělou náladou. V podstatě další pořad věnovaný žánrové muzice, vždy s perfektním komentářem, velmi dobrou přípravou a kvalitním výběrem hostů vždy sliboval a posléze naplnil mé očekávání, se setkal s nevolí dramaturgů ČR, kteří se rozhodli pořad zrušit.

O co milejší byl mail, který se dnes objevil ve schránce. Sandy přímo píše,

Milí hudební přátelé,

snad za to může vydařený lednový Samsonův koncert v „živě…“ nebo nedostatek programu pro celoplošné vysílání nebo kdo ví co, ale v  „živě…“ budeme alespoň nepravidelně pokračovat i dál. Proto bych vás rád tímto opět informoval o dalším vysílání pořadu „živě…“ Českého rozhlasu Olomouc. Opět si hned v úvodu  dovolím připomenout vysílací frekvence naší stanice (106,8 / 92,8 / 88,7 / 101,6 FM) a pro vás, kteří posloucháte přes internet, že i tady nás můžete „naladit“ opravdu naživo - https://www.rozhlas.cz/olomouc/portal/.

V dalším, celkově už 91. vysílání, nám bude hostem skvělá pražská bluegrassová skupina

MONOGRAM

Spolu s týmem techniků a produkce pořadu „živě…“ Vás rádi přivítáme ve velkém studiu Českého rozhlasu Olomouc

ve středu  22. února 2012

kdy bude kapela od 19,30 do 20,00 hodin hrát jen pro posluchače ve studiu, aby se po časovém znamení ve 20,00 hodin a večerních zprávách přenesla  rozhlasovými vlnami i k těm posluchačům, kteří nemohou přijít k nám do studia. Podotýkám, že vysíláme celoplošně pro celou republiku v rámci Koncertu Studia Noc.

Věřím, že mé pozvání přijmete (vstupné se neplatí) a stanete se tak aktivními posluchači živého rozhlasového vysílání. Váš potlesk zároveň pomůže našemu hostovi překonat trému a koncert tak bude mít (stejně jako vždy v minulosti) výbornou atmosféru. No a pokud byste přece jen nemohli přijít, zachovejte nám přízeň posloucháním našeho rádia a jistě se potkáme někdy při příštích „živě…“, o kterých Vás budu tímto způsobem opět informovat. Pokud ale nechcete tyto informace e-mailem dostávat, sdělte mi to, abych Vás vyřadil z databáze.

                                                                                                                                           Sandy Nosek

Na závěr mohu jen dodat – hurá, hurá, hurá !!! Škoda jen, že zaužívané schema každých druhých střed v měsíci je zde narušeno, ale i zde se třeba najde dále cesta.

Na Monogram jsem Vás zval, tak jen laďte a poslouchejte !!!!

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010