Poslouchat country znamená žít country . . .

Notování psaným slovem, zvukem i obrazem až do vašeho počítače

11.10.2010 07:22

Úvodem tohoto článku se chceme zmínit o médiu, o kterém ještě málokdo ví: právě dnes, 10. 10. v 10.10 zahájí (nebo už zahájil, podle toho kdy článek čtete) svoji činnost zbrusu nový server nejen o muzice nazvaný Music Open. Jeho šéfredaktor Fedor Ňuf Skotal pro začátek obklopil magazín týmem přispěvatelů tak ostřílených, že Honza Dobiáš mezi nimi působí dojmem člena kroužku kamarádů od dětství a Cimbura je mladičkým, nezkušeným zajíčkem. Music Open nabídl Notování spolupráci a my doufáme, že bude oboustranně přínosná a držíme mu palce!

Vedle klíčící spolupráce s magazínem Music Open nás publicitou pravidelně podporují ePortýr a časopis Folk ve své internetové i tištěné podobě. Příležitostně nám pomáhají i moravské servery, zkušený Country Zpravodaj AHOJ a mladičký Country club Halenkovice.

Různě intenzivní publicitu máme i na stránkách dalších spolupracujících rádií, tj. na Rádiu Proglas, Country Rádiu a Rádiu Samson. Hlavním partnerem ve slově psaném je pro nás ale stále, od začátků Notování, nejnavštěvovanější folkový server FOLKtime. Vedle toho, že jsou aktuální články a informace o Notování, stejně jako všechny ostatní, věšeny na jeho úvodní stranu, lze v oddílu Rubriky na horní liště stránek otevřít složku Notování. Je to archiv všeho, co FOLKtime o Notování publikoval - a že toho není málo!

Ve vysílání písniček z Notování kraluje jednoznačně internetové Rádio Folk, které již léta pravidelně vysílá v pořadu Rádio Folk na koncertě záznamy jednotlivých soutěžních večerů a k tomu pořad O Notování, který pokaždé rekapituluje předchozí kolo a představuje kolo následující. Záznam soutěžního koncertu tvoří na RF vždy trojdílný cyklus. Záznam 2. základního kola vysílá RF premiérově o pátcích 15., 22. a 29. října vždy od 18 hodin. Reprízy následují vždy v úterý od 12 a ve středu od 22 hodin. Premiéra nejbližšího O Notování bude v pátek 29. října od 20 hodin, reprízy potom v neděli 30. října ve 2 hodiny ráno a den před Notováním, ve středu 3. listopadu v 15 hodin. Vedle této spolupráce děkujeme Rádiu Folk za vzpomínkový medailonek věnovaný dlouholetému příteli Notování Jaroslavu Řehořovi, který velmi pohotově vyrobilo a vysílalo dvakrát v den jeho pohřbu, 6. října, a reprízovalo ještě během následující noci.

 

Od nedávna můžete na monitorech svých počítačů sledovat i pohyblivé, samozřejmě, že zvukem vybavené, obrázky z Notování. 2. základní kolo bylo prvním v historii Notování, které bylo vysíláno přímým přenosem webovou kamerou. A nejinak tomu bude, díky hlavnímu partnerovi tohoto ročníku, firmě Music City, i v kolech dalších. Zapnout si nás můžete pokaždé na adrese uvedené v záhlaví úvodní strany, hned pod informací, kdo bude v nejbližším kole soutěžit. Vedle toho vznikají péči našeho nového spolupracovníka Michala Bechyněho i videozáznamy, na které odkazujeme na našem Facebooku. Zatím tam jsou odkazy na sestřih hostovačky Hudbandy v 1. základním kole a videoset ve kterém má po jedné písničce každý soutěžící 1. základního kola, které Michal natočil přímo na Notování. Během října se tam určitě objeví jeho sestřihy z 2. základního kola. A už teď je tam řada informací a samozřejmě i odkazy na videa odjinud atd. - ostatně, mrknete tam!

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010