Poslouchat country znamená žít country . . .

Monty „rozdává“ písničky na svém webu

01.06.2012 18:20

Monty – písničkář, který k písničce sám za sebe přišel z trochu tvrdší muziky. Postava, která se nedá přehlédnout ani vizuelně, ani hudebně. Po prvním CD Rybolof (2010) se vydal Monty do studia a nyní nabízí své druhé CD - Anomar.

Ve filosofii písničkáře je nabídnout své druhé CD v první fázi jen po internetu. Postupně pondělí co pondělí umisťuje na svém webu písně z CD, pokud tam zavítáte nyní, najdete zde 9 písní z celkových jedenácti. A jelikož první Montyho CD Rybolof je již doprodán, rozhodl se Monty i toto CD dát plně k dispozici všem na svém webu. Samozřejmě kvalita MP3 nemůže soupeřit písním na CD, ale pokud si písničky posloucháte jinde, než z přehrávače, pak je stejně máte nějak komprimovány, takže vlastně vše OK. Jenže Montynezůstává jen u toho, nabídne všem zájemcům tuto desku jako dvojCD – takže vlastně samotná deska v plné kvalitě + záznam z živého koncertu.

Proč se Monty rozhodl jít touto cestou nastiňuje i v pořadu Mezi Pražci (pořad TV Noe, konkrétně 8. Díl tohoto pořadu - archiv) a to hned zkraje pořadu, takže nemusíte nikam posouvat, stačí si jen Montyho poslechnout a taky prohlédnout, pokud ještě nevíte, o koho se jedná a nikdy jste Montyho ještě neviděli a nepotkali.

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010