Poslouchat country znamená žít country . . .

Monty a Nekapela

07.08.2012 18:17

O tomto nepřehlédnutelném muzikantovi, který od mala hraje na kytaru a jako bývalý člen rockové kapely měl řadu fanoušků a patřičnou vizáž, jsem psal a to v souvislosti s jeho samostatným projektem. Jirka Montyčák – dnes již pouze Monty, odešel od rocku k sólové dráze písničkáře hrajícího akusticky a dle ohlasu diváků, posluchačů ale i odborné veřejnosti (řada cen a ocenění) – dobře udělal.

Na koncertech se pohyboval sám za sebe, často na koncertech ve svých začátcích ve spojení s Žambochy a dneska i se svojí Nekapelou – kterou tvoří Zuzka Nimrová z olomoucké Bujabézy a Milan Šána z Koňaboje. Tedy Nekapelní kolegové, kteří patří mezi zkušené harcovníky. Zuzka má zvučný hlas a tak je společné zpívání ve trojici barevně velmi pěkné no a Milan, to je universál. Hraje na řadu nástrojů a celou dvojičku opět velmi pěkně doplňuje.

Monty tak oživuje svá vystoupení o další polohu a jeho písním to jde velmi k duhu.

Jeho web je nyní přepracován a oproti tomu dřívějšímu je značně zjednodušen. Veškerou aktivitu přesunul Monty na sociální sítě a na webu nabízí jen ty nejzákladnější informace. Pokud byste dneska hledali např. na webu jeho občanské jméno, se zlou se potážete. Ale Rybolof – debutové CD si stále můžete stáhnout zdarma, sekce videa je taktéž pěkně zastoupena a pak jistě kanál na YouTube – Monty folk, kde najdete spoustu hezkého materiálu a klipů z nejrůznějších akcí.

Monty dneska hraje a zpívá na řadě koncertů, pokud potřebujete být v obraze, pak najdete čerstvo nejlépe na Facebooku.

Reportáže z vystoupení, pokud jsou, najdete na jeho stránkách, a pokud se chcete dozvědět něco nového, tak např. dnes (07.08.2012) na vlnách Rádia ČAS -  Jižní Morava, začíná se ve 20:00 pořad o Montym a jeho hraní a Nekapele.

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010