Poslouchat country znamená žít country . . .

Lucy a její reportáže

19.12.2011 15:28

Lidiček, kteří jsou ochotni sednout a dojet na koncert desítky kilometrů, nelitovat času a peněz za jízdné a vstupné a pak o koncertě napsat reportáž doplněnou řadou fotek pro ostatní, dneska již mnoho není. Ty řady nadšenců, kteří to dříve dělávali, velmi rychle řídnou. Na vině je stále více uspěchaná doba, není čas vše sledovat, glosovat a to i tehdy, když je mi hudba blízká a milá. V poslední době se každý musí otáčet, aby v podstatě „přežil“ a tak na činnosti, které nejsou honorované a navíc zatěžují náklady, již není. Když pak vyrazím na koncert, který zaujme a rozhodnu se i něco napsat, tak předsevzetí mnohdy zahluší další starosti a povinnosti.

Když se objeví nový přispivatel, který toto vše dělá a zároveň je ochoten se podělit s ostatními o své pocity a zážitky doprovázené faktografickými údaji, je to vždy malý zázrak.

Ten se zřejmě stal i v našem regionu. Na Folk Time se pravidelně objevují reportáže s nickem Lucy. Reportáže, které mají hlavu a patu a jejichž připivatelka začala s touto činností teprve nedávno (tento údaj jsem si neověřoval, ale mám pocit, že Lucy na webu píše opravdu teprve posledních několik měsíců).

Co je ale podstatné je to dále, Lucy ve své spojené reportáži popsala hned tři akce a to koncert Devítky, Nezmarů a Žalmanova spolu. Vše doplněno fotečkami a tak nahlédněte a čtete zde.

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010