Poslouchat country znamená žít country . . .

Krásné a veselé . . .

22.12.2012 09:46

Drazí a milí,

Dovoluji si Vám popřát nejen krásnou pohodu ve dnech svátečních, veselý závěr roku, ale především dobře a hudebně naladěn nový rok 2013.

Za pár měsíců to budou tři roky, kdy se tento web objevil ve virtuálním prostoru. Od té doby si prošel několika vývoji a etapami, hlavně po stránce obsahové a náplní textů.

Grafika i gramatická správnost je ale stále Achillovou patou, kterou se při stávajícím nastavení jednoho přispivatele s průměrnou znalostí českého jazyka jen těžko podaří zásadně vylepšit. Přes veškerou snahu a několikeré čtení stále objevuji spoustu chyb, překlepů a jazykových nesrovnalostí, které ve snaze přinést informaci co nejaktuálněji unikají pozornosti prvních korektur.

Přijde mne až úsměvné, když se mne řada čtenářů snaží upozornit na tu či onu drobnou jazykovou nesrovnalost a dají si tu „práci“ o ní sdělit, ale sami se nechtějí jakokoli spolupodílet. Platí zde ono staré známé, kritizovat umí každý, přiložit „ruku k dílu“ ale již málokdo. A jelikož je tento web čistě nekomerční a vytvářen pouze na základě lásky a fandovství k žánrové muzice, neplatí zde ono zaklínadlo – provozuješ to, vyděláváš na tom, tak si to taky zajisti. A tak mne snad tyto věci budete alespoň tolerovat, odpustit se nedají.

Přesto se mne podařilo umístit na tyto stránky v roce 2012 přes 700 příspěvků – textů, které jsou dnes již plně autorizované. Ve své činnosti bych rád pokračoval i nadále, snaha o vylepšení zde stále přetrvává, ale pokud se nenajde spřízněná duše, která by mne pomohla, asi poběžím stále v duchu jen pomalých proměn. Chybí především kvalitní profil na Facebooku, Twitteru a jeho aktualizace a komunikace s ostatními. Takže pokud máte pocit a chuť pomoci, ozvěte se.

Poslední měsíce mne zastihly ve stavu poměrně závažné nemoci a to se na webu výrazně podepsalo, což jste jistě zaznamenali. Ale stav se pomalu ale jistě lepší, tak se v začátku nového roku snad vše vrátí k normálu.

Přátelé, kamarádi, muzikanti či jen náhodně kolemjdoucí, děkuji Vám za přízeň v roce 2012, zachovejte mne náklonost i v tom roce nastávajícím a pokud se Vám informace alespoň trochu líbí, dejte o webu vědět i dalším kamarádům.

Jakýkoliv názor pak klidně vyjádřete na stránkách webu v sekci diskuze (Napiště nám).

Krásný zbytek letošního roku Vám přeje

Berry

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010