Poslouchat country znamená žít country . . .

Koncerty na Ogaru v tomto týdnu

03.08.2010 08:54

Dne 05. srpna proběhne na Ogaru mimořádný koncert Pavla Bobka s Pavlínou Jíšovou
Pocta písním Johnnyho Cashe...
Když Pavel Bobek v hloubi padesátých let minulého století poprvé uslyšel v rádiu hlas Johnnyho Cashe, cítil prý po těle zvláštní mrazení. Dnes už ví proč. Hluboký hlas amerického zpěváka provázel Bobka celým životem, až se nakonec jejich cesty v roce 1978 zkřížily. Na pódiu amerického velvyslanectví v Praze si spolu na jednom pódiu vystřihli písničku Will The Circle Be Unbroken. Dnes, po dvaatřiceti letech od této události vzdává Pavel Bobek svému oblíbenci poctu kolekcí Cashových coververzí.

Zpěvák Pavel Bobek si splnil sen, který se neodvažoval snít. V Mekce country, americkém Nashvillu, nahrál s tamními muzikanty album coververzí písní z repertoáru svého oblíbeného Johnnyho Cashe. Album s názvem Víc nehledám vyšlo 22. března.

A hned 06. srpna další koncert dvojice písničkářů Miroslava Palečeka a Ivo Jahelky

Mirek Paleček (duo Paleček a Janík) a Ivo Jahelka (zpívající právník) spojili svou vášeň k tenisu a životní postoj - že humor a smích jsou kořením života, v originální vystoupení.

Písničkář Miroslav Paleček je léta vnímán hudební veřejností jako součást dvojice Paleček&Janík, která v divadle SEMAFOR a na naší hudební folkové scéně působí už víc jak 40 let Spolu s Ivo Jahelkou se podílel autorsky i interpretačně na vytvoření úspěšného tématického CD "Tenisová akademie", koncem r.2005 vyšlo jeho první autorské sólové album "Každej je nějakej". Nestárnoucím písničkám nechybí melodičnost, nadhled, humor a svérázný písničkářský pohled na svět, který je posluchači sdělován kultivovaným a srozumitelným jazykem.

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010