Poslouchat country znamená žít country . . .

Karlovské hudební léto – Penzion pod Pralesem

15.06.2012 13:57

S tímto projektem jsem Vás seznámil loni, takže letost jsem se pídil a dopídil, co si pro Vás – nás organizátoři připravili letos. Předně je třeba celou akci připomenout a oživit ve vašich myslích.

Za vším stojí majitelé a provozovatelé Penzionu a hospody pod Pralesem, který se nachází ve Velkých Karlovicích v údolí Leskové. Zlínští a  všichni z okolních regionů lokalitu velmi dobře znají. Oblíbený lyžařský areál, který se s nástupem nových možností po revoluci rozbujel do nevídané krásy. Penzion Pod Pralesem byl z dřívějších dob znám jako Hospoda U Románků, kde jsem v minulosti vypil nejedno pivo.

V roce 2007 převzali hospodu noví majitelé a od té doby se postupně přeměnila v areál s ubytováním a dalšími službami. Penzion se nachází v turisticky atraktivním, ale přitom klidném místě, v léte zde návštěvníky lákají především na krásné turisticko cyklistické trasy, zajímavostí je jedlo-bukový prales Razula.

V loňském roce rozšířili majitelé svoji nabídku o hudební akce, které si nasmlouvali na průběh celého léta a nazvali jej příznačně – Karlovské hudební léto. Touto aktivitou přilákali další návštěvníky, kteří neváhali a dorazili na hudební produkci třeba i "na otočku". Ale zpravidla zůstali na celý víkend.

A s čím přišli majitelé letos? Blížeji a termínově přiložený odkaz přímo na stránkách penzionu, jen namátkou lze jmenovat – Spiritual Kvintent, Epy de Mye, Countrio, Ladu Šimíčkovou a Leporelo, Dareband, Podjezd, Vrkoč, Docuku, Navostro, Acoustic Irish či Beatu Boček – tedy výživný koktejl hvězd, známých republikových sestav i regionální hudební špičky.

Jak se změní podmínky letos nevím, ale loni jste hudební produkci sledovali zpravidla zdarma či výběrem „do klobouku“. Ale není to jen o hudbě, ale především o krásném prostředí, dobrém jídle a pití a vůbec o milé atmosféře.

Pokud jste v této lokalitě nikdy nebyli, doporučuji si naplánovat nějaký víkend a spojit tak s hudebním zážitkem!

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010