Poslouchat country znamená žít country . . .

Kamelot na Šopě dneska a zítra

04.03.2012 08:53

Jen připomínám všem, kterým snad tato informace unikla. Brněnská kapela Kamelot v čele s Romanem Horkým má dnes na Šopě premiéru. Svým vystoupením překročí dva minirekordy. Na Šopě Kamelot zahraje poprvé, což je s ohledem na dobu trvání klubu či kapely určitě zajímavá premiéra. Druhým minirekordem bude skutečnost, že Šopa se svými klubovými prostory bude nejmenším podiem, kde Kamelot na podporu své nové desky vystoupí.

Ten první minirekord je vcelku pochopitelný, Kamelot v minulosti spíše plnil velké sály až haly, malý klubový prostor nebyl pro bývalou skupinu až tak zajímavý a nakonec i vhodný. Druhý pak souvisí se změnou filozofie Romana Horkého a jeho návrat k ryze akustickému projevu, ten se totiž do intimních prostor klubu naopak hodí nejlépe. Pro diváky to bude určitě zážitek být od Romana a dalších členů skupiny 1,5 metru a vidět mu přímo do kuchyně.

Díky nové sestavě se podařilo vrátit Kamelotu jeho původní sound a jak uvádí Roman Horký „je to návrat ke kořenům“. Společně nazkoušeli nejznámější staré hity skupiny a na koncertech zazní písně jako: Amulet, Psáno na březové kůře, Rituál, Zachraňte koně, Vyznavači ohňů, Cikáni, Setři si slzy, Země antilop, Slib, Čas rozchodů a řada dalších.

Návštěvníci koncertu budou moci „ochutnat“ i několik písní z nového připravovaného autorského alba, které vyšlo k 01.03. 2012 u příležitosti 30. výročí vzniku skupiny Kamelot.

Kamelot na Šopě vystoupí v sestavě

Roman Horký – zpěv, kytara

Viktor Porkristl – zpěv, kytara

Blanka Šrůmová – zpěv

Petr Surý – kontrabas 

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010