Poslouchat country znamená žít country . . .

Jizerská nota

30.09.2010 19:15

Třicátá Nota Jizerská

Jizerská nota se dožila třicítky v plném lesku. Na rozdíl od jiných festivalů si zachovala především ducha vzájemné pospolitosti muzikantů, diváků i pořadatelů.

Hejnice se staly příjemným místem k trávení poslední zářijové soboty. A bylo tomu tak i letos, i když srpnová velká voda, největší jaká tu kdy protekla, dost citelně zasáhla i areál autokempu, kde se hlavní část festivalu odehrává.

Nebylo tedy divu, že po letošní výzvě Kapitána Kida, se všichni účinkující vzdali honoráře a výtěžek (necelých padesát tisíc korun) putoval na povodňové konto Hejnic. Nota začala tradičně v pátek country bálem, v sobotu na hejnickém náměstí soutěžemi pro děti a Dětskou notou (soutěží mladých hudebních nadějí) a Potlachem v kině, který vyplnil povídáním i hraním Kapitán Kid se svými osadníky.

Odpolední soutěžní Nota představila skupiny Bezefšeho, Marien, Stráníci, Sekvoj, Lístek, Boba a Bobci a jako hosté zahráli Kapitán Kid, bratislavské Pekaringo a Miki Ryvola.

Noc patřila ohni a zpěvu už za deště… Velkou osminkovou Notu, putovní cenu pro vítěze, si letos odvezla už poněkolikáté Sekvoj. Ale o cenách, vítězích a rivalitě tenhle velmi pohodový festiválek není ani náhodou.

Belmondo

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010