Poslouchat country znamená žít country . . .

Jaro začalo, léto se blíží

20.03.2012 23:54

 

Ano astronomicky máme již jaro, počasím v těchto dnech spíše pokročilé jaro. S krásným počasím a sluníčkem se vždy probouzí určitá romantika venkovních festivalů, které začínají v květnu a končí v pozdním podzimu. Dneska ale veškeré dění není jen o festivalech.

Ke své lokalitě, oblasti se dneska snaží majitelé či provozovatelé přilákat všechny i činností, která lidi zajímá a přiláká. Prostě krásná příroda, památky, to je základ. Nabídnout je třeba i klasicky dobrou kuchyni a další služby navíc, kulturní akce nevyjímaje.

Proto se dneska běžně setkáváme i s aktivitami, které do regionu či oblasti mají přilákat a zviditelnit. Určitě povedenou aktivitou spadající do této oblasti je akci nazvaná Sedmihorské léto.

Sami pořadatelé a organizátoři o svém létu píší . . .

Sedmihorské léto 2012“ navazuje na své úspěšné předešlé ročníky, které přilákaly posluchače nejen z Českého ráje a širokého okolí. V rámci III. ročníku, s podtitulem „hudební a divadelní “, se v průběhu května až srpna v zastřešeném areálu představí písničkáři a hudební skupiny různých žánrů. Zazní písničky velmi známé, ale také nádherná muzika autorů, která se na výsluní postupně dostává.

Sedmihorské léto odstartuje 19.5.2012 „Folk-rockový festival“. Můžete se těšit na příjemnou atmosféru za účasti skupin a písničkářů jako jsou Kantoři, Poutníci, Zuzana Michnová/ Oskar Petr a Kalandra Memory band, Jarret a další. V průběhu hlavní turistické sezony se v rámci samostatných koncertů představí Lenka Filipová, Pacific/Roháči z Lokte/ Petran a kapela, Michal Hrůza a kapela Hrůzy, Václav Neckář, Hradišťan , bratři Nedvědi, Michal Prokop a skupina Framus Five. Za divadelní scénu nesmíme zapomenout na vynikajícího herce Josefa Dvořáka, kterého uvidíte v komedii „S Pydlou v zádech“. Srdečně vás zveme na „Sedmihorské léto 2012“.

Konkrétní programový list mají pořadatelé již nachystán, lze se podívat na jejich webové stránky.

A nápad vedle podnikatelských aktivit nabídnout i něco jiného se zrodil na přelomu roku 2009 – 2010. Společnost Kinghouse, která celou akcí pořádá již v roce 2010 uspořádala první ročník, rok 2011 již rozvinul předchozí zkušenosti a letošní ročník slibuje již velmi mnoho.

Pokud se tedy v dané oblasti budete pohybovat, neváhejte a nebo naopak, vyražte za památkami a krásami a hudební menu si dejte návdavkem.

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010