Poslouchat country znamená žít country . . .

Hecfest 04.09.2010

03.09.2010 10:10

Již několik let se na ranči Rovná koná spíše country a bluegrassový festiválek Hecfest. Letos tomu nebude jinak, 04.09.2010 od 15,00 hodin se rozjede již jeho pátý ročník.

Ranč Rovná se nachází mezi podchřibskými obcemi Košíky a Jankovice na stráni nad lesem s krásným výhledem na krajiny Slovácka a kopce Bílých Karpat. Ranč představuje krásné místo a společně s chatovou oblastí, která je součástí Ranče nabízí pěknou rekreaci. Sám Ranč nabízí řadu aktivit, nejlépe se s nimi seznámíte právě na zcela nových webových stránkách zde - 

https://www.rovna.cz/index.php?stranka=uvod

Na začátku září zde především místní a milovníci country hudby zavítají na další, již pátý ročník Hecfestu. Festiválek vznikl z dobrého nápadu a spolupráci s Martinem "Čurdou" Juříkem a majiteli Ranče, dneska si vybudoval již svou tradici.

V příjemném prostředí před hospodou vyroste improvizované podium, část zastřešení především míst pro publikum zabezpečuje ochranu proti dešti. Na festivalu vystupují kvalitní regionální kapely, především z Uhersko Hradišska. Po ukončení oficiální části cca kolem 24.00 hodin pak pokračuje neformální setkání u ohně a nebo přímo ve velmi krásné stylové hospůdce. Ti, kteří si chtějí užít festivalu dosytosti si mohou domluvit spaní, ať již v prostorách hospůdky, tak v chatové oblasti.

A na koho se můžete těšit ?

Jižané, Sklerotici, Karma, Straight Blues, Telegraf, Je nás moc, Kumpáni, Jiří Černíček, V3, Basta Fidli, Odezdi ke Zdi Band

Z výčtu lze vidět, že vedle již zkušených regionálních country kapel – Karma, Telegraf či Jižané, vystoupí domácí V3, ve kterém působí majitel Ranče s dcerami, písničkář Jiří Černíček, který snad nechyběl na žádném z dosud realizovaných ročníků, ale i nováčci v podobě Odezdi ke Zdi Bandu.

Jak to vypadá přímo v hospůdce – nahlédni sem

Nechystáte-li se na Trampský širák, alternující akci, pak vyražte na Ranč Rovná, čeká Vás krásné prostředí, milá obsluha a odpoledne, večer a noc plná muziky. V neděli pak můžete vyrazit na koni do velmi krásné okolní přírody.

 

 

 

 

 

 

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010