Poslouchat country znamená žít country . . .

Hana Hegerová nové CD

11.08.2010 20:33

Už 23 let uplynulo od vydání zatím posledního studiového alba Hany Hegerové Potměšilý host. Letos na podzim přijde zpěvačka s novinkou, která bude obsahovat české verze francouzských šansonů.

Dlouho připravované album Hany Hegerové vyjde na značce Supraphon a přinese především francouzské šansony s českými texty renomovaných autorů.

Od vydání posledního studiového alba Hany Hegerové Potměšilý host uplynulo 23 let. Hegerová mezitím slavila úspěchy nejen s koncerty doma i ve světě, ale také s řadou pečlivě vybíraných kompilací a se záznamy svých koncertních vystoupení.

Novinkové album (zatím s pracovním názvem Mlýnské kolo v srdci mém) se natáčí pod producentským dohledem klavíristy a „dvorního kapelníka“ Hany Hegerové Petra Maláska již od podzimu loňského roku. V současnosti je před dokončením.

Nahrávku tvoří písně především klasiků francouzského šansonu, jimiž jsou Serge Gainsbourg, Michel Legrand, Barbara či Isabelle Mayereau a další. Písňové texty přebásnili jedni z nejlepších textařů, jejichž jména jsou příslibem nápaditých slovních obrazů. Budou to například Jiřina Fikejzová a Pavel Vrba, ale jedním textem přispěli i Pavel Kopta či Jiří Dědeček. Na albu by se měl objevit i duet Stará píseň s textem i interpretací Jaromíra Nohavici.

Vydání alba je plánováno na září 2010.

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010