Poslouchat country znamená žít country . . .

Haida Fest 02.07. - 03.07. 2010

29.06.2010 18:57

Bohužel festival byl zrušen !!!

Karel Plíhal, jehož účast je poctou pro každý festival, protože se těchto hromadných klání téměř vůbec neúčastní, vystoupí na HAIDAfestu - nejcharismatičtějším z festivalů těchto žánrů! Čím je tenhle festival tak přitažlivý? Úžasné prostředí kanadských srubů HAIDA roubených z tlustých klád v kombinaci s vybranými nejlepšími kapelami z oblasti folku, blues, rocku i country.

Krom již zmíněného Karla Plíhala vystoupí v kompletním obsazení Čechomor v čele s Frantou Černým a Karlem Holasem, Spirituál Kvintet - legenda hrající již přes padesát let, Blue Effect s legendou české rockové muziky a kytarové školy - Radimem Hladíkem spolu se skvělým Honzou Křížkem, herec a autor výborné muziky Jirka Schmitzer, Samson a jeho parta - to je zářez do hudební paměti více než hluboký. Stejně tak i kapela T4 s Romanem Dragounem a legendou české basové školy Gumou Kulhánkem! Písničkáře posledních let bude zastupovat Xavier Baumaxa, který svým vtipným propojením nepropojitelného vytváří novou "lajnu" punkového písničkářství.

Většinu účinkujících tvoří kapely známé a slavné. Určité procento času však dává šanci ukázat svoje umění i skupinám, které se neobjěvují denně v rádiích, přitom však svojí kvalitou splňují vysoké nároky HAIDAfestu! Mezi ně patří Gnomus, který je jako jediná kapela z loňska a jenž vystoupí na rozdíl od minulého roku v plné sestavě - tedy obohacen o další bicí a dudy.

Již minulý rok způsobil značný a zasloužený rozruch a zájem. Povšimnutí určitě neujde ani téměř místní - Českotřebovská kapela Madam nebo trio Epy De Mye.

Krom muziky divák zde nalezne i stánky s občerstvením, pivem, prodejem věcí na památku atd. V těsné blízkosti areálu jsou různé atrakce jako jízda na kárách, zorbing, jízda na kladce na závěsném laně atd. Cena na oba dva dny je pouhých 250Kč v předprodeji!

HAIDAfest však není jen muzika, ale v první řadě relax a celková atmosféra tohoto festivalu kde ještě v areálu hoří oheň, jezdí jezdci na koních a kolem je krásná horská příroda lemující malebnou vesničku České Petrovice s jejími chaloupkami, lesy a již zmíněnými sruby, které jakoby z dávných časů hlásají HAIDA - a budete jinde.

Více informací naleznete na

 www.haidafest.cz

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010