Poslouchat country znamená žít country . . .

Folková pasáž – 01.09. 2012

27.08.2012 12:06

Křižany u Liberce, přírodní amfiteátr, od 13,00 hodin, zajímavé kapely a druhý ročník festivalu, když ten první se loni údajně vydařil za přítomnosti cca 650 lidiček.

Toliko rešerže ze stránek festivalu, který zatím historii svého konání píše velmi krátce a tak snad i proto se na stránkách o věcech kolem festivalu dozvíte jen to podstatné. Kdy, kde a kdo, jak k nám a co za to – stručné, ale vlastně vypovídající a dostačující.

Křižany jsou od Liberce kousek, organizátoři slibují zvláštní autobusové spojení do Liberce po skončení produkce, takže hlavně místní to mají vlastně bez starostí. To některé skupiny to budou mít dobrodružnější, když se z Mohelnice, kde vystupují v sobotu odpoledne musejí do Křižan přesunout po rychlých kolech (Jarret či Devítka) a nebo naopak (Marien). Ale muzikanti jsou otrlí a zvyklí a tak to jistě lehce zvládnou.

A co dodát dále. Kdo a kdy hraje najdete přímo na stránkách. Letmým pohledem, vybraná společnost – folkoví ale i tak trochu do jiných žánru přesahující, Lážo plážo, Pocity, Nezmaři, Hluboké nedorozumnění, Devítka, Pasagge či Marien a přitom každá z kapel trochu jinak nabízející svou folkovou studánku písní, country bluegrassový Křáp či bluegrassový COP, a samozřejmně skoro domácí folkrockový Jarret. Monty zde zapadá taktéž, ikdyž ze stránek nevyplývá, zdali vystoupí sám a nebo se svojí Nekapelou. Moderátorem bude zkušený Pepa Štross, možná přidá k mluvenému slovu i nějakou tu píseň ze své dílničky.  

A co dodat dále. Stanovat se dá v kempu vedle areálu, ke vstupence dostanete poukázku na vstup do Aquaparku Babylon Liberec, za to vše dáte 190 Kč, a případný zvací plakát najdeš zde.

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010