Poslouchat country znamená žít country . . .

Festiválek na kopečku – 21.07.2012

08.06.2012 12:21

Zlínští určitě neslyší poprvé. Tak jako všude, i u nás se najdou šikovní a obětaví muzikanti a organizátoři, kteří neváhají času a riskují své peníze, aby připravili pro nás ostatní něco zajímavého.

V druhé polovině července se chystá Festiválek na kopečku a to již počtvrté. Řadí se tak k celé řadě dalších akcí pro tento víkend, co je ale podstatné, jedná se o akci regionu. Za kvalitní muzikou a pěkným prostředím nemusíte nikam daleko, stačí je na louku nad Lukovečkem.

21.07. 2012 vše vypukne od 15,30 na místě viz výše uvedený odkaz.

Dramaturgie je již hotova, na program a další detaily můžete nahlédnout na stránky festiválku. A jak se vyjádřil jeden z aktérů v diskuzi, jedná se o vypečenou společnost. A z diskuze další postřeh, zde ho máte . . .

Srdečně Vás všechny zveme . . .  po několika ročnících, kdy byl festiválek „na hrbu“ jediného člověka nastala nová takřka dějinná fáze a organizace se ujímá silný, zkušený, kultivovaný a dokonale sehraný „prádelkový“ tým. Těšte se na kvalitní multižánrovou muziku, ale i na různorodé možnosti občerstvení, mnoho chutných nápojů a pokrmů od klasického pivka přes domácí medovinu až po skvělé a vyhlášené Brutovi grilované klobásky.

Co je taky zajímavé, organizátoři nabízí svoz a následující rozvoz z festiválku zpět domů, abyste se mohli na festiválku plně věnovat všem činnostem, které akce nabízí. Svážet a následně rozvážet se bude z míst – Zlín, Lukov, Kostelec, Štípa, Fryšták, Přílepy, Holešov, Martinice a Horní lapač.

Takže místní to mají s veškerým komfortem. A vy ostatní, pokud máte termínově volno a nabízené kapely Vás zaujaly, udělejte si do kalendáře poznámku, že 21. července v sobotu máte již program na odpoledne, večer, noc a nadrání zajištěn.

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010