Poslouchat country znamená žít country . . .

Fanoušci Pacifiku poslouchejte – 12.08.2012 Slabce u Rakovníka, záznam koncertu

28.08.2012 08:11

Pacifik v našich končinách moc nepotkáte. Není divu. Tato legendární pražská trampská skupina má již svůj věk a to jak coby kapela s dlouhou dobou trvání (od roku 1971), tak i její jednotliví členové. Až na Honzu Frühwirta jsou to již všichni velmi zasloužilí důchodci. Vždyť Helena Maršálková či Tony Linhart jsou v Pacifiku od jeho zrodu, kdy se spojením členů skupiny Drnkači a Mantrap vytvořila skupina Pacifik pod vedením Tonyho Linharta.

Ikdyž Helena na čas z Pacifiku odešla a Marcela Voborská přišla až později a mezitím se odehrála spousta personálních změn, nakonec se Pacifik ustálil v roce 2007 do dnešní podoby dvou kytar a dvou ženských hlasů.

Čas si žádá své a tak Pacifik již mnoho nekoncertuje a pokud, tak spíše blížeji ku Praze. Proto jejich koncertní vystoupení zaznamenaná celá jsou spíše vzácností. Jednu takovou vzácnost jsem objevil na YouTube, kde spíše narazíte na klipy mnohem kratší.

Tento má ale 46 minut, tedy takový minikoncert Pacifiku ve Slabcích u Rakovníka. Jedná se o nahrávku z 11.08 2012 a akce Dobře utajená country, takže klip jste jistě asi ještě neviděli.

Vedle krásných písní Pacifiku si hlavně můžete vychutnat a poznat současnou tvář této tramspké legendy, stále jim to hraje velmi dobře.

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010