Poslouchat country znamená žít country . . .

Dvacátý ročník Festivalu Trampská Skalička 14.09. – 15.09.2012

07.08.2012 20:10

A pak že neexistuje telepatie a náhoda!

Dneska jsem obdržel mail od Jirky Karase Poly s rozpisem hraní Poutníků na září 2012. V rozpise je i účinkování na Festivalu Tramspká Skalička, kde jezdím již léta pravidelně. Polovina září, festival je nedaleko, v plném vinobraní, prostě si to každý rok užívám.

Páteční zapálení ohně, hraní až do rána a pak program celou sobotu a nakonec slavnostní stažení vlajky v neděli při společném zpívání. Spousta kamarádů a známých, rozhovorů a hlavně hraní, kde se dá.

Takže mail od Karase u mne vyvolal zájem mrknout opět na stránky festivalu a nahlédnout blížeji, co se letos Georgemu, Řezňovi a dalšímu týmu podařilo „navařit“ do kotlíčku.

A první náraz, staré stránky již nejedou a ty nové  - slibované ke konci roku 2011 jsem nikde nenašel a nebo spíše našel jakési torzo s kontakty a jinak nic. A tak jsem nelenil, vytáhl z adresáře mailovku na Georgeho a začal se smolit s dotazem, kdy, co a jak bude, abych Vás mohl včas informovat.

A cože se nestalo, než jsem mail naklepal do počítače, zacinkala zpráva v mailu a co tam nevidím, ještě teplý plakát na letošní Skaličku. No pane jo! Asi jsem ten mail telepaticky přivolal a neb náhody se stále dějí.Tak se s Vámi o tu radost hned podělím.

Psát každoročně o Skaličce co a jak je zbytečné, již to tady na webu máte a tak si když tak připomeňte články z loňska, ty věci kolem prostředí, atmosféry, místa konání, ty se již roky nemění – proč měnit co je dobré a funguje? Stačí jen vylepšovat.

Čím se letošní Skalička liší je to, že se jedná o dvacátý – tedy výroční ročník a program dle toho tak vypadá. Žádná soutěž, ale přehlídka účastníků minulých ročníků a na závěr Žalman a pak country bál s Poutníky.

V přehlídce uslyšíte staré známé – kapelu, která Skaličku mnohokrát vyhrála  - Špunt Přerov, stále úspěšnější sestavu B.P.T. Zlín, která zraje jak víno a vyhrává kde co. Freďáky od Přerova, na ty již v regionu taky „narážíte“ na každém kroku, Country Míza Vsetín může těžko chybět, Dareband, Domüno, Old Boys Poutníci – to jsou lonští účastníci a tuto sestavu posílí tramspký Přístav či Tempo di Vlak, brněnští Kati či olomoučtí Brzdaři, "vtipálek" Goša  a nebo skupina Letokruhy z Přerova. Dále se představí Toulavé mládí a no a nakonec host večera Žalman a Poutníci, jejichž country bál bude i vlastně jejich velkým koncertem.

Prostě letošní Skalička slibuje krásné dvacetiny.

Tolik dobrých muzikantů slibuje i tradiční silné jamování jak v pátek, tak v sobotu.

Tak toliko jen ochutnávka a plakát ještě teplý z mailu. 

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010