Poslouchat country znamená žít country . . .

Duo Groovey

10.07.2012 22:38

Duo Groovey – to je Adam Kubát a Pavel Křivák. Dva mladí muzikanti, kteří se inspirovali nejenom Simonem a Garfunkelem. V repertoáru mají jak písně této slavné dvojice, tak svoji vlastní tvorbu.

Duo pochází z Brna a narazil jsem na ně při jednou vystoupení. A jelikož patřím ke generaci, která na Simonovi a Garfunkelovi vyrůstala, hoši zaujali. Pocházejí z Brna, ale koncertují již po celé republice.

Je pravdou, že různých Revival sestav Simona a Garfunkela je po celém světě spousta. Adam s Pavlem mne zaujali především velmi hezkou kombinací a souzněním hlasů, které stejně tak, jak originál se velmi příjemně poslouchá a původní duo připomíná. Vcelku se tedy nabízelo zpívat písně slavného dua. Ale Adam i Pavel se v současné době již více zaměřují na svou vlastní tvorbu a chystají v tomto duchu své první nahrávky.

Pravda je, že na vlastním webu se moc informací o aktérech a jejich činnosti nedočtete, dokonce chybí i pověstný odkaz na některou ze sociálních sítí, ale na facebooku profil samozřejmě mají. Ale jinak mne přijde, že ve své propagaci dost tápou. Onen profil je nemastný a neslaný, nasdílené pozvánky jsou zde "narvané" bez další snahy celkový obraz graficky vylepšit, prostě nic moc.

Na Webu v rubrice O nás je pár řádků a tyto lehce zahluší odkaz na jejich manažerky (každý má svou vlastní) a možnost si objednat jejich vystoupení, jakoby web byl určen především pro tuto činnost. Ale nechybí ukázky písní a tak to vše beru trochu s nadhledem. 

Rozhodující je hra a zpěv a ten je určitě zajímavý. Tak pokud jste fanoušky Simona a Garfunkela, tuto dvojici sledujte a narazíteli na ně někde, zkuste jejich koncertní ochutnávku.

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010