Poslouchat country znamená žít country . . .

Dost bylo nemoci . . .

20.05.2013 14:16

Přátelé a kamarádi,

zdravím Vás po delší odmlce a předně bych chtěl poděkovat všem těm z Vás, kteří i přesto, že zde na stránkách posledního půl roku mnoho nového nepřibylo a řada současného zestárla, tyto stránky pravidelně navštěvujete a i tak je držíte při internetovém životě.

Důvody, proč tomu tak je jsem mnohokrát uváděl a mohu Vám slíbit, že tyto důvody postupně pominuly. Takže se zkusím "vrátit zpět" a opět přinášet vše, co by Vás mohlo zajímat.

Mám v počítači za toto období asi přes dvě stě témat, z nichž je spousta již rozepsaných. Aktuálnost u mnohých pominula, mnohé jsou nadčasové, takže se je pokusím postupně dostat i sem. Ale jejich četnost značně snížím. Za tři roky trvání tohoto webu se i v oblasti sdílení informací mnohé změnilo a je nutno reagovat.

Aktivity a novinky se výhradně přesunuly na sociální sítě – hlavně Facebook a Twiter, webové stránky se stávají pomalu již přežitými. Kapely a interperti – hlavně ty mladší, se již webovkami nezabývají, vytvoří profil na Bandzone či jinde, založí odkazy na sociálních sítich a komunikace vedou těmito kanály. Chodit na stránky přestává být pro mnohé časově únosné.

V tomto ohledu se taktéž pokusím inovovat tyto webové stránky do modernější podoby, ale přesto tento web poběží dále. Zkusím ho odlehčit o neaktuální informace a nechám postupně jen články nadčasové. Odstraním odkazy, které již zavádějí do slepých uliček. Pozvánky a aktuální odkazy přesunu na uvedené sociální sítě, zde ponechám prostor jen pro rezence, komentáře, rozhovory úvahy či polemiky.

Jaro je v plném proudu, festivalová sezona taktéž a za ten půlrok se mnohé událo, tak to pojďme společně doodhalit a připomenout.

Přeji Vám všem hezký den 20. května 2013, začínáme opět fungovat  . . .

Berry

 

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010