Poslouchat country znamená žít country . . .

Domácí Podjezd na Šopě

26.03.2012 22:19

Ikdyž Vás s koncerty v Zelenáčově Šopě ve Zlíně pravidelně seznamuji, máte možnost se zalogovat na domovské stránky Šopy přímo z tohoto webu, přesto si některé akce dovolím vypíchnout více.

Ta, k nimž je třeba upřít pozornost, bude už zítra – 27. března od 19,00 hodin. Na šopě se představí domácí kapela Podjezd, která uvede jako svého hosta legendu české country – Tomáše Linku a kapelu Starý fóry. Country kapel mnoho na naší scéně nevystupuje, to se odráží i na četnosti tohoto žánru na klubové scéně, takže kombinace „bluegrassového“ podání Podjezdu s klasickou country je jistě dobrou pozvánkou. Ikdyž skupina Starý fóry není Tomášovou domovskou kapelou, ale pojí se s jinou legendou a to Jindrou Šťáhlavským. Při detailnější znalosti zázemí ale vlastně objevíte, že oni jsou pánové tak nějak všichni společně propojeni.

Podjezd je navíc na Šopě doma, takže se čeká návštěva domácích fanoušků a členů Fan klubu, kteří si jistě nenechají utéci, co nového kapela nacvičila a připravila pro letošní sezonu. Martin “Čurda“ Juřík má jistě připravenu kupu nových postřehů a „oslích můstků“ pro své moderování.

A Tomáš Linka či Starý fóry to je klasika sama. A pro ty co to do Šopy zítra nestihnou a nebo jsou přece jen trochu dále od Zlína si dají protagonisté repete již ve středu 28. Března taktéž od 19.00 hodin v Brně, v restauraci Kinokavárna, Černá pole.

Ještě, že Kometa bude mít ve středu hrací volno, jinak by asi moc plno nebylo. Hokejisté se činí a nejspíše je finále Extraligy nemine.

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010