Poslouchat country znamená žít country . . .

Devítka je vidět

09.04.2012 13:39

Odchodem Honzy a Jindřišky Brožových od Žalmana přineslo i pozitivní změnu. Jejich mateřská kapela Devítka je mnohem více k vidění a slyšení. Je to asi pochopitelné, muzikanti zvyklí na dennodenní vystupování se jen těžko ze scény ztratí a Devítka dělá mnoho pro své znovuoživení na podiích a festivalech.

Když nahlédnete na webovky či do kalendáře skupiny najdete na duben řadu pěkných akcí, k těm mediálním je třeba určitě zmínit i vysílání na TV Noe v pořadu Cvrlikání, který připravuje a moderuje známý moderátor a publicista Jiří Moravský Brabec. Pořad je na TV Noe vysílán každý třetí čtvrtek v měsíci a pro duben budou hosty Jirky právě Brožovi s Devítkou.

A když jsem u TV Noe a Brožových, každý měsíc se již pravidelně v TV Noe objevuje magazín Mezi pražci, který má mapovat dění nejen na folkové scéně. Pořad má i stejně známého moderátora  -hudebníka a to Honzu Žambocha.

A šestý díl tohoto pořadu, březnové vydání, se věnuje i Devítce a odvysílal jejich rozhovor natočený na Trampském guláši ve Staré Bělé, ale v pořadu se objeví i rozhovor o Mohelnickém dostavníku s jeho dlouholetým organizátorem Pavlem "Aligátorem" Nenkovským a dozvíte se něco více o skupině Marien.   

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010