Poslouchat country znamená žít country . . .

Čtvrté setkání členů, tentokrát u Lhotských

28.04.2010 23:01

Včera jsme se setkali již po čtvrté.

Začátek vypadal dost neradostně, v 18,00 hodin jsme byli na KD pouze v základní sestavě a vypadalo to, že to pro tentokrát asi odpískáme. Zavřeli jsme KD a vyrazili naproti do hospody U Lhotských, kde noví pronajímatelé již po delší odmlce znovu točili dobré pivečko.

Když jsme po půl hodině vyřešili pár základních otázek, co dále, přišel Tonda a Petr, v hospůdce se přidal Arnošt, který zde původně došel doplnit tekutiny o lahodný mok. Pak se objevil Rosťa, přišla Lidka i s doprovodem a najednou se objevily i tři kytary. Původní předčasný rozchod domů se nakonec odložil a my vydrželi až do 23,00 hodiny.

Hrálo se a zpívalo, v hospůdce nebylo mnoho lidí, když jsme odcházeli, byli jsme poslední hosté, takže nebylo nakouříno ani hlučno, příjemné pohrání, navíc vlastně jen sklaní členové, takže vlastně nakonec opět vydařené setkání.

Přesto jsme se rozhodli dále trochu pozměnit průběh následujících schůzek. Zatím jsme vždy stanovili termín, místo a čas a čekali kdo všechno si udělá čas. Je ale pravda, že mnoho členů směnuje, začalo jaro a tak je spousta práce kolem domů, na zahrádkách, řada z nás ještě obdělává políčka, prostě času není nazbyt.

Proto chceme trochu organizaci převzít do svých rukou a více s Vámi se všemi komunikovat a předem zjistit, kolik se nás asi sejde a pokud bude prognoza nepříznivá, raději setkání odložit !

Taky dále zvažujeme čas a místo. KD Halenkovice nám sice poskytuje dostatečný azyl, ale přece je to jenom pro nás trochu komplikované - musí se vyzvednout klíče den dopředu, být načas v místě a otevřít a pak čekat kdo přijde a kdy. Po akci vše zajistit a uklidit a vrátit klíče. A i my, zakladatelé, pracujeme a máme povinnosti zpravidla mimo obec. Vyzvedávat klíče znamená být na OU na čas a to je někdy dost náročné.

Proto jsme zvažovali využít azylu hospody U Lhotských v tom případě, že nás nebude mnoho a příchody budou z časového hlediska neurčité. Přece jenom zde můžeme přijít a odejít dle potřeby.

Co z toho všeho plyne ?

Sledujte stránky a dozvíte se co dál.

Další termín určitě nebudeme ještě měnit, plánujeme ho na 11. května 2010, ale pokud bude na OU zamčeno, jsme naproti v hospodě U Lhotských !!!

Fotogalerie: Čtvrté setkání členů, tentokrát u Lhotských

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010