Poslouchat country znamená žít country . . .

Bratři Nedvědové opět spolu

18.04.2010 13:49

V tomto týdnu došlo k zajímavé události, ve Zlíně po dlouhé době vystoupil Honza a František Nedvědové se svými kapelami ve společném koncertu.

Doby, kdy dovedli na Strahov přitáhnout 50.000 lidí jsou sice již dávno pryč, ale Nedvědi snad ovlivnili celou naši generaci, takže mají stále spousty svých fanoušků.

Je pravdou, že v sále byla většina těch, co jinak na muziku, kterou představují Nedvědové, nikam jinam nejdou a jejich povědomí o žánru se právě smršťuje jen na Nedvědy, ale i tak bylo zajímavé sledovat další z obratů Nedvědů.

Historie jejich vztahu, rozchody, pády a znovu objevení by vydalo na velmi tlustý román, stejně tak samotná postava Honzy Nedvěda, která se stala za poslední roky černou múzou každého pořadatele, když trnul, zda-li Honza dorazí a co popř. zase vyvede. Ale i tak lidi stále táhne, i když jeho poslední hudební roky vaří jen z vody.

Franta se držel vždy zpátky, nic méně, tu hudební krásu, kterou za celé ty roky Honza vyprodukoval jen sledoval z druhé řady. Má sice svých 5 CD, ale autorských písní je tam tak na jednu ruku. 

Koncert se snad vydařil, a tak lidé nelitovali vloženého času a peněz za lístky. Já jsem tentokrát vše dostal jen " z druhé ruky"    

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010