Poslouchat country znamená žít country . . .

Akce na víkend a neb přehled trochu opožděný

07.09.2012 18:40

Pokud jste opět hledali tipy na tento víkend, tak jak je několik týdnů čtvrtek co čtvrtek přináším, trochu jsem to pracovně v závěru tohoto týdne nezvládl.

Nicméně o všech akcích, které se konají tento víkend jsem Vás průběžně informoval, takže pozorní a pravidelní čtenáři vlastně všechno ví.

A tak jen pár upřesnění. Víkend má být opět letní a krásný – teplo, hezky, 30 stupňů – co víc si přát na pobyt mimo domov. Kdejsi bylo léto minulý víkend, kdy jsme tě tak potřebovali v Mohelnici či na Širáku?

Akcí je stále dost. V regionu máme poslední páteční hraní na Penzionu Prales v akci Karlovské hudební léto – sezónu ukončí skupina Navostro a bude to řízný konec. Díky majitelům a organizátorům akcí, je to milé oživení hudební produkce v regionu.

Hotel Ogar hostí svou domovskou kapelu, již po několikété letos zahrají Poutníci, ale tentokrát až v neděli 09.09. na závěr „Ogarovského food festivalu a neb Valašská žranica“ – milovníkům dobrého jídla a valašský specialit doporučuji účast. Za paušál můžete jíst co vydržíte a neb takový Ogar All inclusive.

Akcí regionu jsou určitě Slovácké slavnosti vína, krásné počasí k tomu – no bude určitě nabito. A nebo Festival na Vodě jen o pár kilometrů jižněji nedaleko Strážnice.

Brněnští fandové mají k dispozici hned dvě akce – Útěchovský country fest či festival Živý Lískovec. Pražáci zase Vyšehraní a nebo FolKomín.

Sever republiky hostí Grabštejnský Worlfest či Křižanovskou pádlovačku, máme zde festiválek Za zdí, Country Show, Bukyfest, Valdecký háj a nebo Country festival na Farmě Vysoká či Folk a country na zámku v Čečovicích.

A nebo Morava – Štemberské slavnosti.

Nostalgicky si můžete připomenout slávu Svojšického areálu na akci Svojšický podzim, a to se chystají další atrakce jako je Zavírání pláží v Třeboni, hraní na Brněnské přehradě a celá řada koncertů a vystoupení.

Co se týká odkazů, tentokrát Vám to neulehčím neb jsem zjistil, že mne můj poskytovatel hostinku „datově trestá“ a tak zkouším, co to udělá odkazy nedávat. A být datově potrestán znamená, že mne zablokují 15. září přístup na stránky a řeknou – jsi moc náročný na přenos dat (máš moc odkazů) a tak plať a nebo povol reklamu.

Na to první nemám chuť ani peníze, na to druhé zatím už vůbec chuť, ale nejspíš to neustojím a reklamu zde budu muset povolit, neb vést celý web zdarma a ještě do toho valit měsíčně vysoké poplatky nemíním. Zatím to šlo za pár kaček, tak to jsem dal ale dostali jsme se za hranice a tudíž zkusím šetři (alespoň data).

Přátelé užívejte si babího léta, tento víkend má stát za to!  

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010