Poslouchat country znamená žít country . . .

A pak že to nejde . . . Tramspký širák se podvolil a udělal dobře

21.08.2013 08:22

Před rokem jsem se pozastavoval nad tím, proč se organizátoři tří velkých akcí v žánru, kde se přetahují o stále stejné posluchače a fanoušky nedovedou domluvit a rozložit své síly na více víkendů.

O kom je řeč? Trampském širáku, Loděnici a Mohelnickém dostavníku. Právě v loni se všechny tři akce potkaly na jeden víkend a když jsem oslovil Samapaje či Aligátora, slyšel jsem stejné odpovědi. Termín konání není dán datumově ale označením poslední prázdninový, respektive první zářijový týden a pak to byly ony známé argumenty. Máme na termíny nasmlouvány hudebníky, služby atd . . .

Co na to říci? Tehdy jsem si pomyslil, škodíte pánové jenom sami sobě.

Rok s rokem se sešel a jde to. Žádný první zářiový víkend, ale ještě závěr prázdnin. Trampský širák letos slaví 10. let a přes všechna ona léta růstu jakoby ustopil Mohelnickému dostavníku, který je přece jenom o krapánek starší.

A proto Trampský širák již tento víkend. Vlastně pozítří to vše vypukne. Kde – areál v Hanesově mlýně, a kdo jste ještě nebyli, neváhejte, stojí to za to!

Festival v poslední roky měl vždy super atmosféru, skvělou dramaturgii a vlídné bylo i počasí a tudíž se divácká odezva vždy dostavila. Festiválek, který začínal na 200 lidech a posluchačů má dnes za sebou tisíce návštěvníků a ikdyž vstupné není žádná láce, alespoň jsou letost poprvé k dispozici i pernamentky na oba dva dny sousledně, bude určitě plno až přeplněno.

Sampaj si na desátý ročník připravil majstrštyk, když do areálu v pátek dostane Jarka Nohavicu, tohoto muzikanta, který svými vystoupeními na velkých festivalech šetří jak šafránu. Jarek dostane k dispozici celý večer, takže je se na co těšit.

A sobota je opět nadupána velkými jmény. Ale co budu vypisovat, podívejte se sami a zvažte, kam se o víkendu vypravíte.

Trampský širák mohu vřele doporučit!!!

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010