Poslouchat country znamená žít country . . .

A jedna smuténka

30.08.2010 06:52

V pátek 26. srpna v 5 hodin ráno, zemřel po dlouhé nemoci ve věku 55 let zakladatel a první kapelním jihočeských Nezmarů a pořadatel mj. Příbramského huntíku, Zdeněk Hejkrlík. Rozloučení proběhne v pátek 3. září v 13:00 v Příbrami na Hvězdičce. „Muzikantské“ rozloučení se uskuteční 11. září na K-farmě v Žežicích v rámci 30. půlročníku Příbramského Huntíku.

https://www.pribramskyhuntik.estranky.cz/

Smutnou zprávu jsme dostali z Příbrami. V pátek 27. srpna 2010 zemřel kamarád muzikant Zdeněk Hejkrlík, zakladatel a první kapelník Nezmarů, dlouholetý organizátor festiválku Příbramský Huntík, čestný a statečný novinář oblíbený skautský náčelník a především dobrý člověk. Občanské rozloučení proběhne v pátek 3. 9. od 13 hodin v obřadní síni Hvězdička na hřbitově v Příbrami I, Jinecká č. 324.

Zdeněk dlouho a statečně bojoval s vražednou chorobou a své rodině, novinářské práci, skautům, kamarádům a muzice se věnoval takřka za hranici posledního dechu. Nejbližší vystoupení se svojí ženou, zpěvačkou Janou Hejkrlíkovou, měl mít 4. září ve Velešíně, další o týden později, na jubilejním třicátém půlročníku Příbramském Huntíku, který s Janou a kamarády ještě stihl připravit. Tělo bolelo, přesuny byly velmi problematické, ale muzika posilovala jeho duši… Nad svojí nemocí morálně zvítězil. Jeho výrazná stopa zůstává mezi námi…

Muzikanti a kamarádi se se Zdeňkem Hejkrlíkem rozloučí v sobotu 11. září 2010 na Příbramském Huntíku, který tentokrát proběhne na K-farmě v Žežicích u Příbrami. Aby se Huntík uskutečnil i přes jeho úmrtí, bylo jedním z posledních Zdeňkových přání. Řádky, které k připravovanému setkání ve svých posledních dnech s Janou napsal, si můžete přečíst zde.

https://www.pribramskyhuntik.estranky.cz/stranka/nejblizsi-huntik

 

Kontakt

Country club Halenkovice

countryclub.halenkovice@seznam.cz

Halenkovice 617, 763 63

Vyhledávání

Jak si znázornit všechny články na jednu stránku ?

Odrolujete až na spodní část stránky a klikněte na  "Všechny články"

Rychlá orientace na stránkách ?

Vpravo nahoře klikni na odkaz "mapa stránek"

Již jsme i na Facebooku, zařaďte se mezi naše přátele a zprostředkujte stránky i Vašim kamarádům 

Všimněte si možnosti chatovat při prohlížení webu, jak čti Zde

 

Country club Halenkovice - vaše brána do světa hudby, spuštěno 10. dubna 2010 ©

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

Přístupy na web počítáme od 26. dubna 2010